Motorer & delar

Båtmotorer och reservdelar

Vi är auktoriserad återförsäljare för båtmotorer, reservdelar och tillbehör till Mercruiser/Mercury, Volvo Penta, Yanmar samt Suzuki utombordare.

Här hittar du både hela båtmotorer och båtmotordelar till de märken vi saluför. Såväl nytt som begagnat. De vanligaste service- och reservdelarna finner Ni i vår välsorterade serviceshop. Här kan Ni givetvis betala med de vanligaste kreditkorten (ej AmericanExpress), Swish eller på avbetalning.

Snabb leverans

Skulle vi trots allt inte ha Din önskade del på lager kan vi ta hem de flesta delarna som expressorder med leverans inom 24 timmar. Vår Svenska sommar är ju allt för kort för att tillbringas väntande på reservdelar.

I menyvalet till vänster kan Ni söka vidare efter begagnade och nya delar som vi säljer ut till specialpriser. Skulle Ni inte finna vad Ni söker så kan Ni fylla i detta sökformulär så försöker vi få fram den del Du saknar: Sök del.

Kontakta oss på J.F. Marin

Om du undrar över något gällande våra båtmotorer och reservdelar, är du mer än välkommen att kontakta oss. Du når oss lättast via mail eller telefon, men du är naturligtvis välkommen att besöka oss vid Södra Fiskehamnen i Limhamn. Om våra ordinarie öppettider inte ligger bra i din kalender, så försöker vi hitta en tid som passar dig.