Om JF Marin

 

JF Marin är södra Sveriges mest kompletta marina för fritidsmotorbåtar.

Vi finns på Limhamn i sydvästra Malmö inte långt ifrån Öresundsbron som knyter ihop oss med hela Europa. JF Marin grundades för över 30 år sen och grundarna är fortfarande fullt aktiva i företaget.

Vi erbjuder alla typer av varvstjänster och servicearbeten och med våra erfarna specialister hittar vi lösningar på alla tänkbara utmaningar. Utöver vår varvs- och serviceverksamhet så säljer och köper vi båtar, båtmotorer, båttrailers, båttillbehör, reserv- & underhållsdelar.  Tack vare vårt yrkeskunnande och högkvalitativa utförande har vi tilldelats flera priser och utmärkelser i bl.a. kundbemötande, och har vuxit tryggt i partnerskap med våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Verkstaden är auktoriserad för arbete med, Mercruiser, Mercury, Suzuki, Volvo Penta och Yanmar samt godkänd av alla försäkringsbolag för att åtgärda försäkringsskador.

Främst jobbar vi med motorbåtar. De flesta av våra försäljningsbåtar har vi på vår marina och som regel finns 30-40 båtar till salu i storleksspannet 20-40 fot.

Vi byter gärna in Er gamla båt eller säljer den åt Er. Vi annonserar i ledande båtpress i Sverige och Danmark och har stora möjligheter att snabbt sälja Din båt. Skulle Ni önska ett omedelbart avslut så kan vi även köpa Er båt kontant. Kontakta försäljningsavdelningen om det skulle vara av intresse!

Alla båtar som levereras testas och provkörs i vattnet tillsammans med köparen, eventuella fel och brister som upptäcks korrigeras och/eller meddelas köpare.

Vi erbjuder marknadens bästa finansiering via Handelsbanken Finans (Ecster).

Samtliga våra medarbetare arbetar hos för att dom älskar båtar, hav och lever efter vår vision:

                       

           Att göra båtägande till ett bekymmerslöst nöje!

 

Varmt välkomna hem till oss på JF Marin!


Mail till försäljningen 

Mail till service