Fullservicemarinan med över 30 års brancherfarenhet!

Vi är ett auktoriserat servicevarv för Mercruiser, Volvo Penta, Yanmar, Mercury och Suzuki där vi har en lång och gedigen erfarenhet.Vår personal går regelbundet på serviceutbildningar för att hålla sig uppdaterade med de senaste modellernas service och felsökningsbehov.

Verkstan har avancerad datorbaserad felsökningsutrustning samtidigt som vi kan utföra mekaniska arbeten i vår maskinverkstad. Vi utför även renoveringar av motorer och drev samt har kompetent personal för att felsöka och reparera olika elinstallationer.

Vi har en separat lackbox där vi lackerar drev och motordetaljer samt kan blästra mindre detaljer.

Våra servicebilar är utrustad med de vanligaste verktygen och servicedelarna.  Vi utför service och reparationer i de olika hamnarna i Landskrona, Bjärred, Lomma, Malmö, Limhamn, Klagshamn, Falsterbokanalen, Skanör, Gislöv, mm.

Vi är auktoriserade av alla de stora försäkringsbolagen att besiktiga och utföra reparationer i samband med försäkringsskador.

Vid större reparationer och ombyggnader finns det även förmånliga finasieringslösningar som gör att man inte måste betala allt på en gång.

Till vänster kan Ni söka vidare för prisuppgifter på de vanligaste arbetena samt gå vidare för att läsa mer om olika arbete såsom installation av motorer, värmare, landströmsutrustning, mm.

PRISLISTA INOMBORDARE
PRISLISTA UTOMBORDARE
PRISLISTA VINTERARBETEN

Akuta problem?

Vid akuta problem på Din Volvo Penta produkt utanför våra öppettider kontakta jourservice på +32 92556967.